2016. május 1., vasárnap 14:47

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. május 1., vasárnap (OS) - Arany Narancs díjat alapított a Liberális Fiatalok Társasága az uniós csatlakozás évfordulóján

    A Liberális Fiatalok Társasága (LiFT) Magyarország uniós csatlakozásának 12. évfordulóján a kormány tagjainak, ill. a kormány jól ismert partnereinek adandó díjat hozott létre három kategóriában. Az Arany Narancs díjat mostantól a Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezete a Facebookon beérkező szavazatok alapján adja át évente egyszer a leggátlástalanabb, a legröhejesebb és a legnemzetieskedőbb kategóriában.

Az uniós tagság 12 éve bőven elegendő volt ahhoz, hogy kialakuljon hazánk lakosságában egy általános kép az európai politikáról és az európai szintű politikusokról. A magyar társadalom eleget látott már ahhoz, hogy tudja: 12 évnyi büszke tagság után szégyenkeznünk kell saját kormányunk miatt.

Nem méltó Európához és nem méltó az Európai Unióhoz az a felelőtlen, rövidtávú mentalitás, amivel az Orbán-kormány végzi folyamatos európai aknamunkáját, miközben Putyin Oroszországával és számtalan - Európában vállalhatatlan - kétes keleti hatalommal ápol szinte egyedüliként jó viszonyt.

A folyamatos, kritikán aluli nemzetköziteljesítmény ,,elismeréséül" alapította a LiFT a kormány tagjainak és jól ismert partnereinek járó Arany Narancs díjat három kategóriában, öt csoportban.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.