2016. május 5., csütörtök 13:36

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. május 5., csütörtök (OS) - A CÖF-CÖKA a migráns helyzetet értékelő lakossági fórumokon döbbenten tapasztalja az emberek kétségbeesett aggódását, családjuk, gyermekeik és unokáik féltését.

    Az emberek már-már háborús helyzetet vizionálnak. Fiatalok és idősebbek értetlenül állnak a baloldali ellenzéki pártok migránsokat hívogató magatartása és megnyilvánulásai előtt.
Elmondásuk szerint a legfájdalmasabb az, mikor a bukott politikusok, akik megtagadták 2004-ben nemzettestvéreiket, most a ki tudja honnan jött, és kétes személyiségű honfoglalókat ölelnék a nemzet keblére.
A lakosság számára emészthetetlen ez a liberálfasiszta diktátum, amely Európa biztonságát veszélyeztetve, a minden pillanatban lehetséges terrorizmusnak adna teret.
Figyelmeztetjük a szocliberális ámokfutókat, és az őket bátorító és támogató bértollnokokat, hogy a migráns helyzet téves kezeléséből eredő, esetlegesen bekövetkező terrorcselekményekért személyesen is viselniük kell a felelősséget.
Most az Európai Bizottság a bevándorlókra vonatkozó kötelező kvótát úgy próbálja lenyomni a szuverén országok népeinek torkán, hogy példátlan, felháborító mértékű, személyenként számolandó 78 millió forintos büntetéssel szankcionálná a befogadások elutasítását.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.