2016. május 6., péntek 14:27

Az Országgyűlés Hivatalának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2016. május 6., péntek (OS) - Nem az internetet és a médiát nevezte "halálos veszélynek" Kövér László, hanem azokat, akik visszaélnek vele

    Ez veszélyt jelent a demokráciára?

Halálos veszélyt. A szemünk láttára születik egy új totalitarizmus, amely másként épül fel, mint a kommunizmus vagy a nácizmus. Ebben is több milliárd embert nyomnak el, tíz meg száz milliónyian fognak belehalni, csak nem gulágokban és koncentrációs táborokban. Nem ejt erőszakot a testünkön, hanem az elménket dominálja, kívánságokat, divatot, szükségletet kreál. Hisz a média, azaz a tudatot és a közvéleményt alakító ipar a kezükben van. Érdemes közelebbről megnézni például azt, milyen mintát propagál Hollywood. Biztosíthatom Önt, hogy ez nem a keresztény vagy konzervatív értékek világa. Vagy milyen mintákat csempésznek be az otthonainkba nap, mint nap a reklámokon keresztül, a gyermekeinkre rendkívüli módon hatást gyakorolva milyen életstílust propagálnak? Már rég elveszítettük minden befolyásunkat erre a szférára."


     Kiadó: Országgyűlés Hivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.