2016. május 13., péntek 18:10

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2016. május 13., péntek (OS) - A Reális Zöldek Klub nem ért egyet az Államelnök úrnak az Országgyűlés ülésén a képviselőket kioktató beszédén kifejezett álláspontjával. Áder János, május 10-én felszólalt a Parlamentben, kérte a képviselőket minél előbb ratifikálják a párizsi klímaegyezményt.

    A reális zöldek kérik a képviselőket, a Kormányt Magyarország ne legyen az első országok között az Európai Unióban, amely ratifikálja a párizsi megállapodást! Jelenleg ugyanis világméretű megfélemlítő propaganda kampány folyik, azt hangoztatva, hogy a folyamatban lévő klímaváltozást az ember okozza, ennek katasztrofális következményei lesznek, és ezért fő bűnösnek a széndioxidot tekintik. Erre az ideológiára hatalmas zöld iparág fejlődött fel, hatalmas profit termelő, és még hatalmasabb érdekérvényesítő képességgel. Az IPCC tanulmány készítői a nemzetközi monopoltőke által jól megfizetett személyek, miközben számos kiváló tudós kénytelen feladni az állását, mert nem hajlandó meghamisítani a tényeket, köztük az Egyesült Államokban élő Miskolczi professzor, akinek NASA megtiltotta kutatási eredményeinek a publikálását. Nem vitatjuk a klímaváltozás tényét, hiszen a Föld több mint négy és fél milliárd éves történetében a klíma folyamatosan változott, és semmi nem indokolja, hogy éppen most ne változzon, annál is inkább, mivel 10-12 ezer év óta kifelé megyünk a legutóbbi jégkorszakból, és a korábbi jégkorszakok adatai szerint ilyenkor mintegy 30-50 ezer év időtartamú fokozatos melegedés következik.

Juhos László, elnök

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.