2016. május 24., kedd 15:00

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2016. május 24., kedd (OS) - Gyurcsány és a baloldal a magyar embereket megkerülve akarja betelepíteni a bevándorlókat, ennek érdekében minden követ megmozgatnak - Reagálás Gyurcsány brüsszeli útjára

    Gyurcsány Ferenc máris Brüsszelbe utazik két nappal azután, hogy Niedermüller Péter, a Gyurcsány-párt brüsszeli képviselője elismerte, hogy a DK azért dolgozik, hogy Brüsszel megbüntesse Magyarországot, amiért nem akar bevándorlókat befogadni. Gyurcsány Ferenc és a baloldal a magyar embereket megkerülve, a magyar emberek akarata ellenére akarja betelepíteni a bevándorlókat hazánkba és ezért láthatóan minden követ megmozgatnak. Felszólítjuk a baloldalt, hogy fejezzék be a Magyarország és a magyar emberek hátbatámadását! Brüsszel helyett csak a magyar emberek dönthetik el, hogy kikkel akarnak együtt élni, a 2016-os népszavazás erről szól.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.