2016. május 25., szerda 12:48

A Derűsök Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. május 25., szerda (OS) - 1990 óta működő Optimista Klub (www.optimistaklub.hu) 2001. május 25-óta ünnepli a Mosoly Napját. Hagyományainkhoz híven május utolsó péntekén immár 16 alkalommal ünnepeljük magunkat, a mosolyunkat. :) Tarts az optimistákkal és tudatosítsd, mennyire fontos a mosolyod ezért keresd a Facebook közösségi oldalon a "Mosoly Napja" eseményt. Ha úgy érzed, annyi mosolyod van, hogy kicsordul belőled ezért másnak is adnál, belőle akkor ezt megteheted az "Oszd meg a mosolyod" csoportba ahol lassan 800 fő tűnik ki a tömegből, a széles mosolyával.

    2016. május 27. Péntek. XVI. Mosoly Nap. :) De miért is kell a mosolyt ünnepelni? Ma már fűnek, fának van, egy napja akkor miért ne lehetne a mosolynak is, hiszen azon túl, hogy rengeteg pozitív élettani hatása van, de a legszembetűnőbb az, hogy megszépülünk általa. Látott már mosolygós pesszimista embert? :) A mosoly azon túl, hogy ragályos, nem kerül semmibe. Tapasztalatból tudjuk, ha egy mosolygós, vidám közösségben vagyunk, akkor a borús napunkba besüt a nap és nem kell semmilyen pótszerhez nyúlnunk. Igen a mosoly a legális "szer", a legtöbb emberi problémára. :) Ezért bátran mosolyogjunk és hozzunk napsütést mások életébe. Minden mosoly-megosztónak javaslom, pénteken egy percre mélyedjen el egy tükör előtt a mosolyának szépségében. Ha így teszünk, garantált a napi jókedv dózis. Jó mosolygást. :)
     Kiadó: Derűsök Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.