2016. május 26., csütörtök 20:18

A Magyar Írástanulmányi Társaság közleménye
    Budapest, 2016. május 26., csütörtök (OS) -

A Magyar Írástanulmányi Társaság (MÍT) ezúton adja közre állásfoglalását azon tartalmak kapcsán, amelyek az elmúlt hetek során a médiában negatív színben tüntették fel általában a grafológiát és a grafológusokat.

Az egyoldalú megközelítésű, hiányos – helyenként valótlan – információt adó médiamegnyilvánulások a grafológiát illetően félrevezetőek, s a szakma hitelét rontóak voltak. A hivatásukat színvonalas módon űző, elismert grafológus szakembereket, akik tevékenységüket évek alatt megszerzett, speciális szaktudás birtokában, tudományos igénnyel művelik, mindez okkal sérti.

A Magyar Írástanulmányi Társaság, mint a grafológusok országos szakmai szervezete, örömmel veszi, ha a szakmát érintő kérdésekben véleményét kérik, és szívesen áll a sajtó képviselőinek rendelkezésére hiteles információval mind a grafológiára, mind a grafológusok tevékenységére vonatkozóan.

Honlap: http://mit1930.hu/

Kiadó: Magyar Írástanulmányi Társaság