2016. május 31., kedd 15:47

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2016. május 31., kedd (OS) - A magyar reformok működnek, Magyarország élen jár a munkanélküliség csökkentésében

    A magyar reformok működnek. A baloldal kormányzása alatt megduplázta a munkanélküliséget, de a Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország élen jár a munkanélküliség csökkentésében. Az Eurostat mai adatai szerint Magyarországon az uniós átlag alatt van a munkanélküliség, hazánk az EU 28 tagállama között ma az ötödik legalacsonyabb munkanélküliségi rátával rendelkezik, 2010-ben még a 20. helyen álltunk.
A 2010-es kormányváltás óta közel 12%-ról 6% alá süllyedt a munkanélküliség és 26 éve nem volt annyi embernek munkája, mint ma. A polgári kormány célja a foglalkoztatás további növelése, ezért a jövő évi költségvetésben biztosítjuk a foglalkoztatást ösztönző programok, adókedvezmények és gazdaságfejlesztési források további bővítését.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.