2016. május 31., kedd 18:43

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2016. május 31., kedd (OS) - Reagálás Németh Szilárd nyilatkozatára: Konkrétumok nélküli ítélet helyett söprögessen a saját háza táján

    Miután a Fidesz immár két éve egyetlen konkrétumot nem tudott felmutatni Kovács Béla ügyében, a magyar polgárok joggal hiszik, hogy csupán a Fidesz szokásos politikai blöffjéről van szó. Jellemző rájuk, hogy bármiféle konkrétum nélkül várják el, hogy pálcát törjünk bárki feje felett, miközben saját botrányaikról mélyen hallgatnak.

Mélyen hallgatnak a fideszes kémbotrányról, ahol a magyar titkosszolgálati nemzetbiztonsági kockázat megállapítását követően mintegy másfél milliárd hazai és uniós közpénzhez juthattak az érintettek cégei. A Fidesz válaszoljon, hogy a decemberben letartóztatott két kém, M. Norbert és B. Béla Szabolcs tevékenységét letartóztatásukig milyen fideszes fővárosi és országgyűlési képviselők, kormányzati tisztségviselők segítették!

A Fidesz mélyen hallgat Gaith Pharaon botrányáról is. Az arab üzletembert az FBI a tíz legkeresettebb fehérgalléros bűnöző között tartotta számon, egy francia parlamenti jelentés szerint pedig a havalát, a terrorszervezetek által használt pénzügyi hálózatot használta. Orbán Viktor miniszterelnök családja és kormánya is szoros üzleti kapcsolatot ápol ezzel a gyanús személlyel. Vajon milyen pénzből és kinek az érdekében?

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.