2016. június 15., szerda 14:42

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. június 15., szerda (OS) - Családszervezetek konferenciája. Új együttműködés indul tizennégy civil családszervezet részvételével.

    "Egy csapatban a családokért" A családszervezetek szoros együttműködését, egymás erősítését szorgalmazza konkrét projektek, programok mentén a 260 tagegyesületet és hetvenezer tagot számláló Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) által június 15-én megrendezett konferencia. Az "Egy csapatban a családokért" mottó fémjelzi a NOE négy családügyi munkacsoportja és a tizennégy családszervezet részvételével létrejött találkozót, melyet köszöntött Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszony.

A NOE a 2016. június 15-i találkozóra első körben tizennégy hazai civil családszervezetet invitált a Petőfi Irodalmi Múzeumba. A találkozó szimbolizálja a NOE szellemiségét, azt az együttműködési szándékot, mellyel a családszervezetek felé fordul a családok érdekeinek szolgálata, hatékony képviselete érdekében. Az eseményt Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszony köszöntötte.

"Sikeresebb a családokért vállalt szolgálat, ha együtt, egy csapatban teszünk a családokért" - hangsúlyozta Kardosné Gyurkó Katalin megnyitójában. A gyakorlati, operatív feladatok egyeztetésére, összehangolására, újabb együttműködési lehetőségek feltárására és egymás elképzeléseinek támogatására induló kezdeményezés gyorsan pozitív fogadtatásra talált a meghívott szervezetek között (folyt: http://www.noe.hu/sajtoszoba/sajtonyilatkozatok/)

     Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.