2016. június 17., péntek 12:13

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye
    Budapest, 2016. június 17., péntek (OS) - 2016. június végén Magyarországon is elkezdődik Jehova Tanúinak a  "Maradj hűséges Jehovához!" témájú kongresszussorozata. Ez az ingyenes, nyilvános rendezvény 11 hétvégén 4 különböző városban (Budapest, Debrecen, Kiskunfélegyháza, Veszprém) lesz megtartva. A szervezők összesen mintegy 40 000 látogatót várnak.

        Jehova Tanúi 2016-os kongresszussorozatának témája a hűség.
Jankovics Tibor, a Jehova Tanúi Egyház szóvivője ezt mondja: "A hűség elengedhetetlen ahhoz, hogy másokkal jó kapcsolatban legyünk. A kongresszusi rendezvény abban segít leginkább, hogy még szorosabbra fűzzük a kötelékeket a barátainkkal, a családtagjainkkal és mindenekfelett Istennel. Biztosak vagyunk benne, hogy minden résztvevő talál majd olyan programrészt vagy gondolatot, amely a hasznára lesz. Ezért szívesen látunk mindenkit, aki elfogadja a meghívásunkat. Ennek a sorozatnak külön érdekessége, hogy 35 kisfilmet mutatunk be. Ezekből és az előadásokból megtudhatjuk, hogy miként maradt Jézus Krisztus hűséges Istenhez, tökéletes példát mutatva ezzel. Szombaton és vasárnap egy-egy hosszabb, izgalmas film is látható lesz."
Világviszonylatban több mint 8 millió Jehova Tanúja van, és több mint 115 000 gyülekezet. A budapesti kongresszusok egyike magyar jelnyelven lesz megtartva, amelyre az ország minden részéből várnak siket és nagyothalló résztvevőket.
A Tanúk személyesen igyekeznek meghívni mindenkit a kongresszusra.
További tájékoztatást a co.hu@jw.org e-mail címen vagy a jw.org honlapon kaphat.

     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.