2016. június 25., szombat 13:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. június 25., szombat (OS) -

A Liberálisok szerint a Brüsszel ellen vívott hazug és álnok "szabadságharccal", amelynek része a menekültellenes népszavazás is, a Fidesz veszélybe sodorja hazánk uniós tagságát. A Liberálisok szerint csak az európai közösségben tud Magyarország független és szuverén állam maradni. Az unión kívül viszont Putyin Oroszországa vár ránk. A Liberálisok ezért utasították el mindig a leghatározottabban a keleti nyitás politikáját és a paksi bővítést is.

A Liberálisok szerint Európa akkor tud erős és egységes maradni, ha a tagállamok továbbra is mindent megtesznek az egység megőrzéséért és az alapvető szabadságjogok védelmében. Ehhez pedig az kell, hogy a menekültválságra egységes megoldás szülessen végre. A kvótanépszavazással ezt a közös megoldást sodorjuk veszélybe, ezért azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza tervét. Ez hazánk szabadságának és független jövőjének záloga.

Kiadó: Magyar Liberális Párt