2016. június 25., szombat 13:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. június 25., szombat (OS) -

    A Liberálisok szerint a Brüsszel ellen vívott hazug és álnok "szabadságharccal", amelynek része a menekültellenes népszavazás is, a Fidesz veszélybe sodorja hazánk uniós tagságát. A Liberálisok szerint csak az európai közösségben tud Magyarország független és szuverén állam maradni. Az unión kívül viszont Putyin Oroszországa vár ránk. A Liberálisok ezért utasították el mindig a leghatározottabban a keleti nyitás politikáját és a paksi bővítést is.

A Liberálisok szerint Európa akkor tud erős és egységes maradni, ha a tagállamok továbbra is mindent megtesznek az egység megőrzéséért és az alapvető szabadságjogok védelmében. Ehhez pedig az kell, hogy a menekültválságra egységes megoldás szülessen végre. A kvótanépszavazással ezt a közös megoldást sodorjuk veszélybe, ezért azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza tervét. Ez hazánk szabadságának és független jövőjének záloga.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.