2016. június 30., csütörtök 14:03

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye (2.rész)
    Budapest, 2016. június 30., csütörtök (OS) - 2. rész

    Emlékezzünk, nem is olyan régen a svéd liberális párt ifjúsági szervezete (LUF) olyan javaslatot tett, hogy legalizálná a testvérek közti vérfertőzést és – előzetes beleegyezés esetén – a nekrofíliát is. Mi már csak egy dolog miatt aggódunk, mi lesz az özvegy kecske jogaival?
A Budapest Pride-on, bár a tolerancia, elfogadás rendezvényeként hirdeti magát, minden évben súlyosan sértenek meg embereket hitükben, meggyőződésükben és vallásgyalázást követnek el. Őket nem lehet bántani, de ők bánthatnak bárkit. Papi vagy apáca ruhában provokálnak, kifigurázva e hivatás művelőit és a keresztény hithez tartozó embereket.
Természetesen senkinek semmi köze ahhoz, hogy valaki mit csinál otthon a saját lakásában, amíg nem követ el bűncselekményt, ezt tiszteletben kell tartani. Ugyanakkor felszólítjuk a Pride szervezőit, hogy gondoskodjanak arról, hogy ne fordulhasson elő a korábbi évekhez hasonló vallásgyalázás és emberek millióinak a megsértése.

Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.