2016. július 1., péntek 14:10

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. július 1., péntek (OS) - A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány Természettudományos és Művészeti Tehetséggondozó Táborai, valamint a kamaszoknak szóló, önismereti tematikájú Lélektúra Tábor július harmadik hetében Orfűn kerülnek megrendezésre.

    Az 5-10. osztályos, szociokulturálisan hátrányos helyzetű (magyarországi és határon túli településekről is érkező) tehetséges gyermekek pályázati úton nyertek ingyenes táborozási lehetőséget.

Az idei tábor tematikus tehetségműhelyei és műhelyvezetői:
Képzőművészeti Műhely - Agócs Írisz, mesekönyv illusztrátor
Dráma Műhely - Facskó Marica, színművésznő
Természettudományos Műhely - Turi Péter, informatika tanár

A Tábor Nyílt Napján a táborozók szeretettel várnak minden érdeklődőt. A keddi napon a táborba látogatók részt vehetnek a délelőtti műhelymunkákban, a víz és a levegő szimbolikájáról szóló előadáson és népművészeti foglalkozáson, megismerkedhetnek a Lélektúra Tábor lakóival és együtt gondolkozhatnak a Tudósklub tagjaival, valamint csatlakozhatnak az esti élőzenés moldvai táncházhoz is.

Az esemény sajtónyilvános, szeretettel látjuk a média képviselőit is. Részvételi szándékukat kérjük jelezzék a 20/665-9993-as telefonszámon vagy a messzehangzo.iroda@gmail.com e-mail címen!

A tábori hétköznapokról az Alapítvány Facebook felületén ( https://www.facebook.com/messzehangzo/?fref=ts ) is beszámolunk majd. Az egész hetes műhelymunkákat bemutató füzet és a részletes sajtóközlemény honlapunkon ( http://messzehangzo.hu/?p=6754 ) érhető el.
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.