2016. július 18., hétfő 09:47

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2016. július 18., hétfő (OS) -

    Együtt: A Magyar Természetjáró Szövetséget is állami szívességkereskedelemre használja Garancsi István
Az Együtt szerint a Magyar Természetjáró Szövetségnek juttatott állami támogatások valójában Garancsi Istvánnak juttatott pénzek. Viszont Garancsi István gazdagodásával is Orbán Viktor vagyona nő. Az Együtt a kormányváltás után el fogja számoltatni azokat, akik megkárosították a magyar polgárokat.
Mióta Garancsi István lett a Magyar Természetjáró Szövetség elnöke, azóta látványosan ömleni kezdtek a pénzek a szövetséghez. Tavaly több mint 1 milliárd forintnyi támogatás folyt be a kasszába, amiket szinte csak állami cégektől és az EMMI-től kapott a szövetség, írta meg az Mfor.hu.
Az Együtt szerint a Magyar Természetjáró Szövetségnek juttatott támogatások az állami szívességkereskedelem részei. Ezeket a pénzeket nem a Természetjáró Szövetség, hanem Garancsi István kapja. Az állami vállalatok olyan célokra, amelyek fontosak lennének, nem költenek; ez a perverz újraelosztás a Fidesz korrupt világának a jellemzője.
Az Együtt a kormányváltás után el fogja számoltatni azokat, akik megkárosították a magyar polgárokat.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.