2016. július 23., szombat 13:53

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. július 23., szombat (OS) -

    Az álszenten bölcselkedő Orbán Tusnádfürdőn is Európa ellen hangolt

A jogállamot és az európai értékeket eláruló Orbán Viktor álszenten Európáért aggódik, miközben Putyin trolljaként éppen ő próbálja gyengíteni az Európai Unió világpolitikában betöltött szerepét. Orbán Viktor Magyarország leggazdagabb embereként árusítja ki hazánk jövőjét Oroszországnak és az illiberalizmusnak, miközben ő generációkra előre biztosította családja jólétét. Az Együtt küzd Európáért, az Orbán utáni történelmi igazságtételért és kárpótlásért.

Orbán Viktor a mai napon végérvényesen a "80-as évekbeli állampárt gyáva, az idők szavát nem értő vezetőinek szerepébe süppedt. Tusnádfürdőn ma egy álszent, korrupt, a felelősségteljes európai politikától rettegő keleti despotát hallhattunk beszélni, aki megfáradtságát és a jogállam elárulását balkáni macsóskodásával próbálja leplezni:
     Éppen a legfőbb kirekesztő vádolja Európát  kirekesztéssel.
     A tisztességes élet európai ígéretét félti, miközben Putyin trolljaként éppen ő ássa alá az európai életet és értékeket, és kormányzása miatt százezrek hagyják el Nyugat-Európa felé a reményvesztett Magyarországot.
     Nyugati demokráciaválságról beszél, miközben éppen ő vallotta be korábban, hogy illiberális demokráciát épít Magyarországon.
     A globális világban súlytalan Európáról beszél a putyini Oroszország globális súlyának kiemelése mellett, miközben félelemkeltésével éppen ő próbálja aláásni az európai egységet.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.