2016. július 24., vasárnap 13:02

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2016. július 24., vasárnap (OS) - Tusványosi beszéd: Orbán az MSZP-től nyúlta le a közös európai hadsereg és titkosszolgálat gondolatát

        Nagy bajok vannak Orbán Viktor felfogóképességével, ha csak 8 hónap elteltével képes értelmezni a közös európai haderő és közös európai hírszerzési ügynökség felállításáról szóló, 2015. novemberében tett MSZP-s javaslatot.
     Nagy bajok vannak Orbán Viktor erkölcsi felfogásával is, ha az MSZP-nek ezt a javaslatát most a saját gondolataként próbálja hangoztatni.
     A közös európai haderő és közös titkosszolgálat felállítása abban az öt pontból álló javaslatban szerepelt, amelyet az MSZP terjesztett a Parlament elé 2015. novemberében az erős és biztonságos Európa érdekében.
     Erről az alábbi hivatkozásokat megnyitva bárki meggyőződhet:
http://mszp.hu/page/download?ct=art&cid=12112&dt=atch&did=390
http://mszp.hu/hir/semmilyen_kerites_nem_allithatta_volna_meg_a_terroristakat
http://mszp.hu/video/javaslatok_egy_eros_es_biztonsagos_europaert

A Fidesz akkor ezt a javaslatcsomagot lesöpörte az asztalról. Kósa Lajos például azt mondta: "a NATO erre lett kitalálva, a szocialisták ötlete ezért figyelemelterelés, hiszen van közös európai hadsereg."
     Orbán Viktor most mégis az MSZP javaslatát plagizálja, vagyis vagy a memóriájával vannak óriási bajok, vagy az erkölcsi érzékével. Ám mindkét esetben a végeredmény ugyanaz: az a bizonyos sánta kutya utcahosszal vezet. Jó reggelt, Miniszterelnök úr!

Harangozó Tamás,
a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.