2016. július 26., kedd 18:16

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. július 26., kedd (OS) - Miért kérte be az ügyészség a Rogán Antalra nézve kínos felvételeket?

    Furcsának tartjuk, hogy az ügyészég az N1 TV-től kérte be a felvételeket. Ha ugyanis valóban nyomozást folytatnak, akkor bármikor kihallgathatnák a nyilatkozatot tevő személyt, hiszen pontosan tudják, kiről van szó. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a Vizoviczki-ügy nyomozásakor miért nem vették jegyzőkönyvbe a kormánypárti politikusokra tett terhelő vallomásokat. Lehetséges, hogy a felvételek bekérésével az ügyészség csupán arra kíváncsi, milyen bizonyítékok és dokumentumom állnak még az N1 TV rendelkezésére?

A Jobbik reméli, hogy ha a nyomozó hatóságok kérni fogják Rogán Antal mentelmi jogának felfüggesztését, a fideszes országgyűlési képviselők nem fogják ezt megakadályozni. Amennyiben a Jobbik a választók bizalmából kormányzati megbízást kap, úgy a hasonló, korrupcióval kapcsolatos nyomozásokat a hatóságok pártfüggetlenül fogják lefolytatni.

Szilágyi György országgyűlési képviselő
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.