2016. július 28., csütörtök 15:19

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2016. július 28., csütörtök (OS) - Liberálisok: Örömmel üdvözöljük Tarlós István megvilágosodását

    A Liberálisok üdvözlik, hogy Tarlós István is felismerte az M3-as metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbításának jelentőségét. Ez már csak azért is jó hír, mert a körülbelül 140 milliárd forint összköltségű, vissza nem térítendő támogatást csak akkor kaphatjuk meg, ha a projekt érdemi fejlesztést is tartalmaz. A vonalhosszabbítás előkészítése, újabb tízezrek elérése feltétlenül idetartozik.

Ennél örömtelibb már csak az lenne, ha megvalósítanák a 3-as metróvonal teljes akadálymentesítését és feltárnák a városházán zajló korrupció-gyanús ügyeket (metrókocsik felújításának pályázata, pótlóbuszok beszerzése stb...). Ezek nélkül ugyanis továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy elesünk a brüsszeli támogatástól.

Azt feltételezzük ugyanis, hogy abban a levélben, melynek tartalmát egyelőre Tarlós Istvánon kívül senki nem ismeri, s amelyben állítólag megerősítik, hogy Budapest megkapja a szükséges anyagi támogatást, nem csak ígéret, de igény is szerepel. Méghozzá annak az igénye, hogy a fenti anomáliákat mindenestől felszámolják.

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt - Liberálisok budapesti választmányának elnöke
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.