2016. július 29., péntek 11:28

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2016. július 29., péntek (OS) - Polt Péter válaszoljon: figyelmen kívül hagyta az ügyészség a bizonyítékok között Vizoviczki levelét, amit Kubatov Gábornak írt?

A következő írásbeli kérdéssel fordulunk a legfőbb ügyészhez: Polt Péternek tisztáznia kell, hogy a Vizoviczki László elleni büntetőeljárás során az ügyészség valóban figyelmen kívül hagyta-e azt a bizonyítékot, miszerint a bűnszervezet vezetésével vádolt vállalkozó Kubatov Gábortól, a Fidesz pártigazgatójától remélt segítséget.

Az ügyészségnek kötelessége a legalaposabban eljárnia, ha információkhoz jut a szervezett bűnözés és a politika összefonódásáról. E kötelesség alól az sem kivétel, ha a Fidesz vezető tisztségviselőjéhez fűződő kapcsolatra utaló adat kerül az ügyészség birtokába.

MSZP

Bővebb információ: