2016. július 30., szombat 09:52

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. július 30., szombat (OS) - Nemzetbiztonsági okokból azonnal fel kell függeszteni a letelepedési kötvények árusítását!

        A Belügyminisztérium hallgatása megerősítette, hogy bűnözők is jegyeztek letelepedési kötvényt, s hogy ezzel a Fidesz-kormány anyagi haszonszerzés reményében kockáztatja a magyar emberek biztonságát.
     Ezek szerint az általuk emlegetett állítólagos négyszeres szűrés rendszere vagy egyáltalán nem működik, vagy pedig az ismert biztonsági kockázatok ellenére a Fidesz szívesen látja a bűnözőket, csak fizessenek nekik.
     Amennyiben a TEK, az Alkotmányvédelmi Hivatal, rendőrség és a Bevándorlási Hivatal nem képes kiszűrni a bűnözőket, azt bizonyítja, hogy súlyos problémák vannak a jelenlegi rendszerben és ennek következményei kell legyenek az ügy kivizsgálását követően! Amennyiben viszont előre jelezték a biztonsági kockázatokat, a kormány pedig az anyagi haszonért ettől eltekintett, az újabb bizonyíték arra, hogy az ország biztonságára a legnagyobb veszélyt a pénzéhes és korrupt Fidesz-kormány jelenti!

     Kiadó: MSZP Országos Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.