2016. július 30., szombat 09:53

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. július 30., szombat (OS) - Nemzetbiztonsági okokból azonnal fel kell függeszteni a letelepedési kötvények árusítását!

        A pénzéhes Fidesz kifejezetten szorgalmazza a bevándorlást, hisz immár 16 ezer, azaz egy városnyi bevándorlót csábítottak Magyarországra. Ezzel a Fidesz-közeli off-shore cégek eddig több mint 100 milliárd forintot kaszáltak. Vajon Orbán Viktor mennyit kap ebből az extraprofitból?
     Hazugság, hogy szigorítottak volna a szabályokon. A Fidesz-kormány jelentősen könnyítette a pénzért történő bevándorlást: az idegenrendészeti eljárás ideje 70 napról 30 napra csökkent, az ellenőrző szakhatósági eljárások, azaz a biztonsági ellenőrzés, időszakát pedig 20 napra csökkentették.
     A Fidesz nem adhatja el saját zsebre Magyarország, a magyar emberek biztonságát, ezért a letelepedési kötvények forgalmazását azonnal fel kell függeszteni! Követeljük azt is, hogy az illetékes hatóságok azonnal vizsgálják ki az összes letelepedési kötvényügyletet és vásárlót, és hozzák nyilvánosságra ennek a vizsgálatnak az eredményét!

     MSZP

Bővebb információ: Demeter Márta, országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.