2016. július 30., szombat 16:28

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2016. július 30., szombat (OS) - Molnár Tibor: A Fidesz kerítésépítése nem megoldás semmire

        Vígh László fideszes országgyűlési képviselő az ATV tegnapi beszámolója szerint Rédicsen arról beszélt, hogy akár az osztrák határon is továbbépíthetik a kerítést.
     Molnár Tibor, az Együtt regionális politikai igazgatója, keszthelyi választókerületi elnök szerint Vígh László nyilatkozata a Jobbikkal és más pártokkal futott kerítésépítési demagógiaverseny része. A Fidesz-KDNP embertelen, megosztó és biztonságot nem teremtő menekültpolitikája nem követendő példa, hanem Európa szégyene. A határzár nem megoldás, a kerítésépítés semmire sem jó.
     Orbán Viktor félelemre játszó és valóságtagadó politikájának nyertese kizárólag Vlagyimir Putyin, aki az Európai Unió megosztásában érdekelt. Nekünk nem ez a megosztó politika az utunk, hanem a józan középút, az uniós országokkal való együttműködés, hiszen Magyarország jelene és jövője Európában van.
     Molnár Tibor felszólítja Vígh Lászlót, hogy fejezze be a félelemkeltő beszédet, és törekedjen a menekültválság emberséges megoldására!

Molnár Tibor,
regionális politikai igazgató
keszthelyi választókerületi elnök
az Együtt politikusa

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.