2016. augusztus 4., csütörtök 13:41

A Máltai Lovagrend (KMFAP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. augusztus 4., csütörtök (OS) - Hamis állítások az index honlapján – per indul ellene. Jogerős bírósági végzés sem érdekelte az index internetes portált és nem tett eleget helyreigazítási kérelmünknek, ezért sajtó- és kártérítési pert kezdeményezünk ellene.

    Elfuserált háttérhatalomnak csorgatta az MNB a közpénzt – címmel 2016. július 21-én megjelent cikkében a következő téves állításokat jelentette meg (amelyek részletes kifejtését a főszerkesztőnek elküldtük, de nem reagált rá):
      - A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségéről (KMFAP) állovagrendként írt, miközben rendünk a XI. században alapított ősi rend örököse, ezen állításunkat magyar és olasz jogerős bírósági végzések erősítik meg.
     - A cikk állításával ellentétben a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) és a John Henry Newman Oktatási Központ között soha nem volt és nincs kapcsolat
     - A cikk nem veszi figyelembe, hogy Kertész-Bakos Ferenc oktatással kapcsolatos munkájának megkezdésekor felfüggesztette a lovagrendünkkel kapcsolatos tevékenységét.
     - A Pro Deo Egyetemről kamuegyetemként ír, viszont alapítványának magyarországi akkreditációja van felnőttképzésre

     Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.