2016. augusztus 18., csütörtök 21:10

A Tisza-tavi Kerékpáros Centrum közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 18., csütörtök (OS) - Az elmúlt napokban több sajtó orgánumban tévesen napvilágot látott az a hír, mely szerint - több más félreértés mellett - a 2016. nyarán megnyitott Tisza-tavi Kerékpáros Centrum kilátója balesetveszélyes, ezért nem lehet használni a kerékpárosoknak.

        A téves állítással ellentétben  hangsúlyozni kívánjuk, hogy a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum   nincs és nem is lesz lezárva sem a biciklisek, sem más idelátogató turisták elől. A hivatkozott  rámpa járható kerékpárral is. A forgalom biztonságos szervezése érdekében ezt kollégáink segítségével (irányításával) tehetik meg a látogatók, mely kizárólag a résztvevők érdekét és fokozott biztonságát szolgálja.
     A kordon mindössze azt jelzi, hogy csak az üzemeltető szakembereinek közreműködésével használható a kerékpáros kilátó.
Emellett szeretnénk megerősíteni, hogy az épületben nincs Hungarikum bolt. A létesítményt a nyár folyamán több ezer elégedett turista kereste fel,  mely bizonyítja az utóbbi évek legjelentősebb, biciklis turistákat kiszolgáló beruházásnak a létjogosultságát és színvonalas működését.
Új és visszatérő vendégeinket várjuk szeretettel, így Önöket is!


     Kiadó: Tisza-tavi Kerékpáros Centrum Üzemeltetése

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.