2016. augusztus 30., kedd 10:54

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 30., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: CSIZMADIA DRÁMÁRA VÁR

    
Csak akkor szervezünk Békemenetet a kvóta-referendum támogatására, ha drámai migrációs helyzet alakul ki, azaz sokkal több és agresszíven megnyilvánuló migráns jelenik meg - mondta el a Magyar Időknek adott interjújában Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke.
Jó kezdeményezés a népszavazás, ám köztudott: a televízióban megjelenő tömeg-rendezvények fejtik ki a legnagyobb hatást az emberekre, melyek világszerte láthatóak. A kormánynak éreznie  kell az emberek támogatását, ám Csizmadia úr figyelmen kívül hagyja – Patrubány Miklóssal, az MVSZ elnökével egyetemben – az erre irányuló társadalmi igényt. Vajon ki, mi készteti őket a passzivitásra? Sorra elhaltak a civil szerveződések (Közakarat Egyesület, Polgári Körök, Trianon Társaság, stb.), mert olyanok kezébe kerültek, akik nem értik – vagy nem is akarják – megérteni, hogy mit vár el tőlük az ország. Csizmadia drámára vár! Ha rajta múlik, meglesz. Mindig az események után kullogtunk, most is orrunknál fogva vezetnek minket – ki tudja, kicsodák. Bevándorlás ellenes fellépést, világos, követeléseinket megfogalmazó menetet akarunk!

Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.