2016. szeptember 9., péntek 09:29

A Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 9., péntek (OS) - A Pallasz Athéné Egyetem új gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatóinak fele részesül a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány tanulmányi ösztöndíjában. Az alapítvány szemeszterenként 220 ezer forintos ösztöndíjat biztosít a kiemelkedő teljesítményt elért diákoknak.

    Hatvanhárom nappali, és huszonkét levelezős gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató kezdi meg tanulmányait a 2016-17-es tanévben a kecskeméti székhelyű Pallasz Athéné Egyetemen.  Az országban huszonhat helyen van már gazdálkodási és menedzsment képzés, ezzel a hallgatói létszámmal a  hetedik helyen áll az egyetem a nappali képzési létszámot tekintve.
A Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány kiemelt céljai közé tartozik az újonnan induló gazdálkodási és menedzsment szak beindításának szakmai és pénzügyi támogatása és a világszínvonalú gazdasági képzés megteremtése. A PADMA Alapítvány szemeszterenként 220 ezer forintos ösztöndíjat biztosít azoknak a hallgatóknak, akiknek felvételi pontszáma elérte a 350 pontot. Eredményei alapján ebben a félévben harminckét diák jogosult az ösztöndíjra, akiknek az átlag pontszáma meghaladja a 390 pontot.
A gazdálkodási és menedzsment szakon szemeszterenként 220 ezer forint a költségtérítés, ami sok család számára megterhelő lehet. Ennek érdekében dolgozta ki ösztöndíjrendszerét a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány, amelynek köszönhetően a hallgatók pályázaton nyerhették el a költségtérítés összegét.
A PADMA pályázatai nyilvánosak és elérhetőek a padmakecskemet.hu oldalon.

     Kiadó: Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.