2016. szeptember 21., szerda 15:35

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 21., szerda (OS) - A Liberálisok visszautasítják Molnár Csaba szavait!

    A Demokratikus Koalíció ügyvezető-alelnöke az ATV Start című műsorában azzal gyanúsította meg a Magyar Liberális Pártot, hogy pénzt fogadott el a Fidesztől azért, hogy az IGEN mellett kampányoljon.

A Liberálisok visszautasítják Molnár Csaba szavait. Sem most, sem semmikor nem fogadott el a párt pénzt a Fidesztől, IGEN-kampányunkat pedig hitelből finanszírozzuk. Nem pénzért, hanem meggyőződésből kampányolunk az IGEN-mellett. Mert a Demokratikus Koalícióval szemben mi úgy hiszük, az IGEN az egyetlen jó válasz egy rossz kérdésre. Az otthonmaradás, a passzivitás csak az Orbán-rendszert élteti.

Mi, Liberálisok kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy világos üzenetet küldjük Európának: mi továbbra is az unióban képzeljük el a jövőnket, és vállaljuk az ezzel járó felelősséget és kötelezettségeket. Ez az IGEN-kampányunk fő üzenete, ezt az üzenetet próbáljuk meg eljuttatni minél több honfitársunkhoz október másodikáig.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.