2016. szeptember 21., szerda 18:43

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. szeptember 21., szerda (OS) - Fejezze be a Fidesz a csepeli családok fenyegetését!

    Közel 1500 családot fenyeget a Fidesz Csepelen azért, mert fél az okafogyott népszavazása eredménytelenségétől. Nem tudjuk, hova bír még süllyedni a Fidesz, de abban biztosak vagyunk, hogy ez már az a mélység, amitől minden demokratának felfordul a gyomra.

Két csepeli fideszes alpolgármester, Ábel Attila és Morovik Attila képviselői indítványt nyújtott be, amely kilátásba helyezi a kerületi bérlakások bérlőinek kirakását az önkormányzati lakásokból abban az esetben, ha az október 2-i népszavazás nem lesz eredményes. Vagyis azokból a lakásokból, amelyekben bérleti szerződés alapján laknak, és fizetik a 2010 óta többször megemelt bérleti díjat.

Amíg a Fidesz Csepelen riogatja az önkormányzati lakások bérlőit és törvénytelenül közpénzből készül kampányhadjárat alá vonni őket, addig Szegeden az MSZP-s önkormányzat nagyszabású bérlakás-felújítási programot indított el, amellyel alacsony jövedelmű, rászoruló családok találhatnak otthonra.

Felszólítjuk Borbély Lénárd XXI. kerületi polgármestert és a Fideszt, hogy fejezze be a csepeli családok fenyegetését, és a kerületi emberek pénzét ne a népszavazási kampányára, hanem bérlakásfejlesztésre költse!
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.