2016. szeptember 22., csütörtök 17:17

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 22., csütörtök (OS) - Budapesti középiskolások sétálnak a csodalámpás beteg gyermekek álmaiért – A már közel 3000 beteg gyermek kívánságát teljesítő Csodalámpa Alapítvány tevékenységét támogatva a budapesti Eötvös József Gimnázium diákjai immár 4. alkalommal hívják egy margitszigeti közös sétára a fővárosi középiskolai tanulókat, hogy együtt kifejezhessék segítőkészségüket és odafigyelésüket a társaik iránt.

    A programhoz eddig csatlakozott 7 középiskola diákjai a Csodalámpával közösen egy súlyos betegséggel küzdő 12 éves fiú álmát váltják valóra, aki egy laptopot kért az alapítványtól, hogy a kórházban töltött idő alatt se maradjon le a tanulásban és a barátaival is levelezhessen. A kívánságteljesítést követően a mintegy 300 diák, csodalámpás lufival a kézben körbe sétál a szigeten. A szervezők a rendezvénnyel szeretnék felhívni az egészséges gyerekek figyelmét a betegekkel történő gondoskodásra, az odafigyelésre, így ők maguk is példaképekké válhatnak a közösségükben, a családjukban. Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

A Csodalámpa Alapítvány és támogatói a sokszor elérhetetlennek tűnő kívánságok teljesülésével biztatást, reményt adnak a beteg gyerekeknek, akik az álmaik megvalósulásakor olyan élményben lehet részük, mely megerősíti az önmagukban és a gyógyulásukba vetett hitüket. Az alapítvány a működése 13 éve alatt közel 3000 egyéni kívánságot teljesített.

További információ és részletek:
http://www.csodalampa.hu/csodalampa/Híreink/2016-09-21

     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.