2016. szeptember 25., vasárnap 11:28

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. szeptember 25., vasárnap (OS) - A Liberálisok levele Graeme Hutchisonnak az EBRD budapesti irodavezetőjének

    Head of Office: Graeme Hutchison
Enquiries:
Szabadsag ter 7.
1054 Budapest
Hungary
Tel: +36 1 486 3020

Tisztelt Mr. Graeme Hutchinson
2014. október 8-án Budapest főpolgármestere aláírta a budapesti elektronikus jegyrendszer tervezésére, kiépítésre valamint üzemeltetésére és karbantartására vonatkozó szerződést.
A beruházás tervezett összegét mintegy 28 milliárd forintban jelölték meg, s ehhez 54.4 millió euróról szóló hitelszerződést kötött Budapest vezetése az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal.
A szerződéskötést követően 20 hónappal került sor a bejelentésre a főváros részéről, hogy a tervek, amelyek alapján megkötötték Önökkel a szerződést 2014-ben, nem alkalmasak arra, hogy az eredetileg kitűzött célt elérjék. Mint megtudtuk újratervezésre van szükség, az új tervek pedig természetesen új kivitelezői szerződést és újrakötött hitelszerződést is vonnak maguk után.
A szerződéskötést követő húsz hónap ugyanakkor elégséges volt arra, hogy a főváros saját bevallása alapján nagyjából 2 milliárd forintot már elköltött a porjektre.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.