2016. szeptember 25., vasárnap 11:28

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. szeptember 25., vasárnap (OS) - A Liberálisok levele Mr. Graeme Hutchinsonnak, az EBRD budapesti irodavezetőjének

    Tisztelt Mr. Graeme Hutchinson
Kérem, adjon számunkra felvilágosítást, az előzmények ismeretében kívánja-e az EBRD az említett hitelszerződést újrakötni, s amennyiben igen, milyen feltételekkel kívánja azt? Milyen garanciák nyújtását várja el bankuk arra vonatkozólag, hogy a következő húsz hónap után ne kelljen ismét azzal szembesülnünk, hogy újból rossz tervek alapján költöttek el 2 milliárd forintot?
Továbbá, mint emlékezetes, az eredeti kivitelezői szerződésben és a hitelszerződésben is szerepelt még a HÉV szerelvényeinek és állomásainak bevonása a budapesti elektronikus jegyrendszerbe, ám azóta a HÉV-ről lemondott Budapest vezetése, így az a tervek szerint átkerül az állam fennhatósága alá. Mennyiben befolyásolja ez a tény a projektre nyújtandó teljes hitelkeretet, valamint a hitelnyújtás feltételeit, illetve ilyen körülmények között Önök szerint lehetséges-e a HÉV-et bevonni a fővárosi elektronikus jegyrendszerbe ezen projekt keretein belül?

kelt: Budapest, 2016. szeptember 21.

Tisztelettel Szabadai Viktor
Liberálisok – Budapesti Választmány elnöke


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.