2016. szeptember 25., vasárnap 14:19

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. szeptember 25., vasárnap (OS) - EP-képviselői nyíltlevél-sorozat Magyarország polgáraihoz: saját magából csinált hülyét a Fidesz menekültügyben!

    A Habony-kommandó tagjaként Dömötör Csaba államtitkár reagált a kormányfő helyett, válaszában azonban csak csapkodó nyolcévezésre futotta, illetve annak betanult felmondására: a kormány nem gondolja, hogy a munkaerő-piaci problémákra a bevándorlás megoldást adna. A baj ezzel mindössze annyi, hogy a Fidesz máig hatályos választási programjában (’Igen, Magyarország többre képes!’/2009) szó szerint ez szerepel: "A Fidesz elsődlegesnek tartja, hogy Magyarország a majdani közös európai bevándorlási politika keretében aktív migrációs politikát folytasson, konkrét elképzelésekkel, határozott célokkal. Támogatjuk Magyarország munkaerő-szükségletének függvényében olyan migránsok hosszabb-rövidebb távú munkavállalását, illetve letelepedését, akik esetében sikeresen elősegíthető a magyar társadalomba való beilleszkedés."

Azt a munkaadóktól tudjuk, hogy közel kétszázötvenezer embernek azonnal munkát tudnának adni, annyi szakember vándorolt külföldre. De, az Orbán-kormány nem a tömegesen kivándorolt és tettre kész fiatalokat akarja hazacsábítani. Inkább közpénz-milliárdokat költ arra, hogy minél mélyebben átitassa gyűlölettel a magyar embereket.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.