2016. szeptember 25., vasárnap 15:17

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártjának (FGRP) közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 25., vasárnap (OS) - Az FGRP felszólítja a hatóságokat és a kormányt, hogy fejezze be a titkolózást, ködösítést a Teréz körúti robbanással kapcsolatban

    Elképesztő és elfogadhatatlan a Teréz körúti robbanással kapcsolatos információk visszatartása. A rendőrség a kormánytól megszokott módon titkolózik, holott elképzelhetetlen, hogy semmilyen információ nem áll rendelkezésre.

A Földművelők-, Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja szerint a titkolózás fokozza a bizonytalanságot, és erősíti azok véleményét, akik a kormány kvótakampányának elkeseredett részének tekintik az eseményt.

Az FGRP követeli, hogy haladéktalanul hozzák nyilvánosságra mindazokat az információkat, amelyek már most is rendelkezésre állnak. A terület szinte teljes egészében be van kamerázva, valamint helyben lakó szemtanúk szerint a terület lezárását már a robbanás előtt megkezdte a rendőrség. A sajtó információi szerint a vizsgálatokat nem a Terrorelhárítási Központ vezeti, így ebből is levonhatók következtetések.

Felszólítjuk az illetékes hatóságokat és a kormányt, hogy azonnal fejezze be a ködösítést, mivel ezek a találgatásokat erősítik, és gyengítik a jogállamiságba vetett, még megmaradt bizalmat.

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.