2016. szeptember 25., vasárnap 16:04

A Női Értékek Pártjának közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 25., vasárnap (OS) - A jövő heti népszavazás kampányának minden résztvevője megosztotta az embereket. Abban viszont egyetérthetünk, hogy nem szeretnénk miatta bajba kerülni. Az emberek és országok szabadságának legalább a látszatát fenn szükséges tartani, ha valójában az nem is teljesül.

Senki nem fél a népszavazás következményeitől? Hogy célponttá válhatunk a gyűlölködőnek ható, félelemszagú kampánnyal?
Tisztázni kellene még az utolsó pillanatokban, hogy nem a migránsok ellensége a magyar nemzet, egyszerűen az emberi szabadságjogok mellett tesszük le a voksunkat.
Aki ide akart jönni, idejött. Nem vagyunk egy sokat ígérő, bárkit erre bátorító ország, de a jövőben is jöhet, akinek mi kellünk.
Viszont elutasíthatjuk a bürokráciát, mely embereket osztogat és toloncol. Akinek Nyugat-Európa kell, tőlünk is odamegy. Itt nem ígérhetünk olyat, amit nem tudunk teljesíteni. Nem vállalhatunk olyat, ami senkinek sem jó.

Kiadó: Női Értékek Pártja