2016. szeptember 29., csütörtök 17:16

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. szeptember 29., csütörtök (OS) - Kreatív történelemverseny KLIK támogatással

Az Esterházy Magánalapítvány 17. század történelmét felölelő, a névadó család múltjáról szóló kreatív történelemversenyt hirdetett meg.  A versenyt a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ is támogatja, az erről szóló megállapodást Pölöskei Gáborné, a szervezet elnöke szeptember 21-én, a kismartoni Esterházy-kastélyban írta alá az Esterházy Magánalapítvány elnökével, Dr. Ottrubay Istvánnal. A KLIK az országos történelmi verseny jelentőségét és a kitűzött célok hasznosságát elismerve azzal támogatja a verseny meghirdetését, hogy a versenyfelhívást közzéteszi saját nyilvános felületein, és eljuttatja a fenntartásában lévő köznevelési intézményekhez.

Kiadó: Klebelsberg Intézményfenntartó Központ