2016. október 7., péntek 08:29

A Magyar Adományozói Fórum közleménye
    Budapest, 2016. október 7., péntek (OS) - Az Invitech Solutions folytatja az egyik legsikeresebb, hét éves múltra visszatekintő hazai innovációs pályázat hagyományát. A Magyar Adományozói Fórum közreműködésével a társaság októberben ismét meghirdette az InnoMax Díjat, amelynek célja, hogy a hazai vállalkozások és fiatal fejlesztők mellett, a saját fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz támogatót kereső civil és nonprofit szervezeteknek is segítséget nyújtson.

    Az InnoMax Díj pályázat idén megújított nonprofit kategóriájában a vállalat összesen 2 500 000 forinttal támogatja a hazai társadalmi célú szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek, szociális szövetkezetek és magántulajdonú nonprofit KKV-k) innovatív projektötleteit.

A programra november 2-áig lehet nevezni 4 kategóriában – fenntarthatóság, oktatás-köznevelés, egészségügy, felzárkóztatás, esélyegyenlőség – olyan kezdeményezésekkel, amelyek infokommunikációs, innovatív megoldásokat felhasználva társadalmi, közösségi, illetve ökológiai célokat szolgálnak.

A pályázat végén 5 pályázó részesül egyenként 500 000 forintos támogatásban!

A beérkezett pályázatokat a Magyar Adományozói Fórum, mint az Invitech Solutions szakmai partnere értékeli. A végleges támogatottakról a társaság által felkért független zsűri tagjai döntenek 2017 január 31-ig. A nyerteseket a cég a díjátadó gálán jelenti be 2017 elején, amelyre minden pályázó meghívást kap.

Részletek: https://www.invitech.hu/innomax/hu/az-innomax-dijrol/innomax-non-profit-palyazat-kiiras

     Kiadó: Magyar Adományozói Fórum

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.