2016. október 21., péntek 15:35

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. október 21., péntek (OS) - A Magyar Amerikai Futball Válogatott játékosai egy 7 éves budapesti kisfiút hívtak meg a hétvégi edzésükre, hogy a Csodalámpával közösen valóra válthassák az álmát. A súlyos betegsége miatt több műtéten is átesett gyermek azt kérte a kívánságteljesítő alapítványtól, hogy szeretne a válogatott egy edzésén ott lenni, találkozni a csapattal és kipróbálni néhány gyakorlatot, melyekkel a sportolók az egy héttel későbbi, Belgium elleni, meccsükre készülnek fel.

    A kisfiú néhány éve a kórházban a hosszú kezelések közben édesapjával az amerikai futball nemzetközi közvetítéseit nézte. Később szüleivel eljutott a magyar válogatott csapat mérkőzésére, és azóta is követi a meccseket, nagyon kedveli a játékosokat, s mostanra erősödött meg annyira, hogy akár néhány feladatot is kipróbálhasson velük együtt az edzésükön.
A Csodalámpa segítségével hamarosan egy másik beteg gyermek hasonló kívánsága is valóra válik, amikor a 16 éves tiszavasvári nagyfiú a londoni Wembley Stadionban a Washington Redskins - Cincinnati Bengals amerikai futball mérkőzést nézheti meg élőben.

A Csodalámpa Alapítványtól és támogatóitól a sokszor lehetetlennek tűnő kívánságok teljesítésével biztatást, reményt kapnak a beteg gyermekek, akiknek az álmaik megvalósulásakor olyan élményben lehet részük, mely megerősíti az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket. Az alapítvány a működése 13 éve alatt már közel 3000 egyedi kívánságot teljesített.

További részletek: www.csodalampa.hu, Felkai Márta + 36-20-5191652

     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.