2016. október 26., szerda 11:00

Az Élőlánc Magyarországért közleménye
    Budapest, 2016. október 26., szerda (OS) -

Méltatlanná váltak az állampolgárok képviseletére azok a kormánypárti képviselők, akik 2016. október 25-én megszavazták az állami földek eladását utólag jóváhagyó Semjén tervezetet, az állami földek eladásából származó 260-270 milliárd forint elvonását a vidéktől, valamint az állami földek eladásának megtiltására indult, több, mint 180.000 állampolgár által támogatott népszavazási kezdeményezés elutasítását.
Ezek a döntések a magyar nép érdekei ellen vannak, az államot súlyosan megkárosítják, a magyar nép és a jövő generációk élelmezés biztonságát felszámolják. Ráadásul a Semjén javaslatban (http://www.parlament.hu/irom40/12231/12231.pdf)  olyan szöveget hagytak jóvá a kormánypárti képviselők, aminek szinte minden szava hazugság és csúsztatás, ami csak úgy történhetett meg, hogy el sem olvasták azt a szöveget, mely több százezer hektár termőföldtől fosztja meg a magyar népet.
A népszavazási kezdeményezés elutasítására nehéz szavakat találni azok után, hogy a Kormány 15 milliárdot költött az általa kezdeményezett népszavazásra, melynek kampányában mindvégig azt hangoztatta, hogy döntsön a nép. A nép által kezdeményezett népszavazások elutasítása annak ékes bizonyítéka, hogy Orbán Viktor és kormánya mélységesen lenézi és semmibe veszi a magyar embereket.
A ma megszavazott 3 törvény a magyar történelem szégyeneként fog örök mementóként fennmaradni - fontos fejezet lesz a magyar nép becsapása, kirablása, elárulása című fejezetben.

Kiadó: Élőlánc Magyarországért