2016. október 27., csütörtök 13:26

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. október 27., csütörtök (OS) - Előremutató párbeszéd a közlekedési ágazat helyzetéről – a kormány menekül előle -

    Megvalósult egy eddig példátlanul széleskörű és előremutató párbeszéd a közlekedési ágazat problémáiról és a lehetséges megoldásokról. A Közlekedési Egyeztető Fórum résztvevői között a legtöbb kérdésben egyetértés alakult ki, de a kormány láthatóan menekül a párbeszéd elől, és mondva csinált kifogásokkal marad távol az egyeztetésektől.

Az LMP kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy az embereket érintő problémákról és a lehetséges megoldásokról beszéljen. A Közlekedési Egyeztető Fórumot szakszervezetek és ellenzéki pártok hozták létre, azzal a céllal, hogy az ágazatot érintő legfontosabb problémák kapcsán legyen terepe a párbeszédnek, és előremutató javaslatok szülessenek. A munkában magas szinten képviselteti magát valamennyi ellenzéki párt, részt vesznek az ágazati szakszervezetek, a Magyar Szakszervezeti Szövetség, és az egyik legnagyobb önkormányzati szövetség is. Az októberi első ülésen a kormány részéről jelen volt Fónagy János államtitkár úr is. Ezzel együtt a kormány visszautasította a fórumon való rendszeres és érdemi részvételt egy minden tekintetben meghatalmazott személy delegálásával.

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.