2016. október 27., csütörtök 19:50

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. október 27., csütörtök (OS) - MEGHÍVÓ - Végéhez érkezik a 14-24 éves korosztály számára meghirdetett, a DUE Médiahálózat által szervezett 56 kérdés "56-ról - Nagy Diák "56-os Teszt. A háromfordulós országos vetélkedő középdöntőjét és döntőjét a hétvégén tartják a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi épületében. A kvízkérdések mellett izgalmas kulturális és szórakoztató műsorral várják a résztvevőket. Az eseményre szeretettel várjuk a sajtó képviselőit!

    
A program:

A kvízkérdések mellett izgalmas kulturális és szórakoztató műsorral várják a résztvevőket. A játékosok a tesztek között részt vehetnek egy különleges, mini történelem-órán Baczoni Dorottya történésszel, exkluzív irodalmi válogatást hallgathatnak kevéssé populáris '56-os művekből, de fellép Horányi Juli énekeső, és előadja legújabb írását Bánki Beni slammer is. A program végén pedig kihirdetik a Nagy Diák '56-os Teszt első helyezettjét, aki egy vadonatúj iPhone 7 típusú okostelefont nyer, valamint a második és harmadik helyezettet, akik egy-egy tablettel lehetnek gazdagabbak.

A verseny házigazdája:
Szabó Tamás műsorvezető

További részletek: www.56kerdes.hu

Az 56 kérdés '56-ról - Nagy Diák '56-os Teszt az 1956-os Emlékbizottság támogatásával valósul meg.

Részvételi szándékát kérjük visszajelezni  a pretz.nikolett@prgarden.hu címre.

További információ:

Pretz Nikolett
sajtóreferens
20/353-2129

     Kiadó: Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.