2016. november 9., szerda 15:59

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2016. november 9., szerda (OS) - Trump győzelmét a reális zöldek és a Miniszterelnök látták jól előre! A reális zöldek szerint Orbán Viktor képes volt Donald Trump bőrébe belebújni, a reális zöldeket Trump által a klíma ügyében képviselt igazsága motiválta.

        A reális zöldek civil szervezete emlékeztet, hogy Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében beállt Donald Trump republikánus jelölt mögé.
A reális zöldek pedig azért, mert Trump elnökjelölt felismerte a tudományos igazságot, a klímaváltozást nem az ember okozza, a széndioxid nem a "Lucifer bűze", a TEREMTŐ nem tévedett, a széndioxid nem káros anyag.
A politikai vezetés, a pártok világszerte elszakadtak a néptől, Magyarországon nem csak a néptől, hanem tudományos igazságok ismeretétől, holott az igazság és a jó ismertéből mindenkinek és mindennek, tehát a hazának is csak haszna lehetne.
A média politika megrendelésére az igazságot kereső vitákból reális zöldeket kizárják, a reális zöldeknek nem adnak lehetőséget az igazság mellett síkra szállni.
A politika hatalmas propagandával és médiatámogatással hirdeti, hogy a klímaváltozást az ember okozza azzal, hogy túl sok széndioxidot bocsátunk ki. Az emisszió csökkentése érdekében hozott intézkedések azonban hatástalanok az éghajlatra, ráadásul együtt járnak a természeti erőforrások pazarlásával, és a környezet szennyezésével.
Magyarországon a rendszerváltás óta nincs lehetőség a vélemények sokféleségének a kifejezésére az médiaszolgáltatók műsor szolgáltatásában.
Juhos László, elnök


     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.