2016. november 16., szerda 21:40

A Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2016. november 16., szerda (OS) - A tolerancia nemzetközi napja alkalmából.

    Az ENSZ Közgyűlése az 1996. december 12-i 51/95-ös számú határozattal hivatalosan is felszólította a tagállamokat, hogy november 16-án tartsanak tolerancia napot. A szervezet ennek alkalmából a toleranciával kapcsolatos konferenciák, rendezvények, akciók létrehozására ösztönöz.

Ennek a felkérésnek eleget téve a Fiatalok az Emberi Jogokért szervezet aktivistái alapvető emberi jogainkat ismertető füzeteket osztottak Budapesten. 9 önkéntes több, mint 150 emberi jogi tájékoztató füzetet osztott ki.
Az új tulajdonosra lelt kiadványok az ENSZ által elfogadott Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának harminc pontját tartalmazzák. A tolerancia lényege, a másik ember alapvető ismerete, elfogadása. A toleráns ember egy olyan személy aki megérti és tiszteli a másikat. Ennek pedig alapfeltétele az, hogy ismerjük az emberi jogainkat, így sok esetben tudomást szerezhetünk arról is, hogy aki felé toleranciát illik gyakorolni milyen jogokkal rendelkezik. A Fiatalok az Emberi Jogokért szervezet L. Ron Hubbard amerikai humanitárius, a Szcientológia vallás alapítójának intelme szerint végezték önkéntes munkáikat, miszerint:
"Az emberi jogokat meg kell valósítani, nem szabad őket idealista álomnak meghagyni."

Ismerje meg Ön is az Emberi jogait: www.fiatalokazemberijogokert.hu

     Kiadó: Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.