2016. november 29., kedd 16:58

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. november 29., kedd (OS) - Seszták Miklós megígérte: továbbra sem jár be a Parlamentbe -

    A nemzeti fejlesztési miniszter ma bizottsági meghallgatásán elmondta: továbbra sem szándékozik személyesen válaszolni a Parlamentben kérdésekre, interpellációkra, megteszik helyette ezt az államtitkárok. A Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán ugyanakkor hamisan állította, hogy "befektetői" pénzből épülne: ezt a 700 milliárdot bizony a magyar adófizetők állják a kínaiaktól felvett kölcsönből.  

Éves meghallgatásán a Költségvetési bizottságban a nemzeti fejlesztési miniszter Schmuck Erzsébet képviselői kérdésére azt válaszolta: azért nem jár be, és válaszol személyesen a Parlamentben a választott képviselők interpellációira és kérdéseikre, mert a szakállamtitkárok legalább olyan kielégítő választ tudnak adni, mint ő. Emiatt eddig is, továbbra is rábízza a szakállamtitkárokra ezt a munkát. Azaz továbbra is elbújik az államtitkárok mögé, még az általa hozott politikai döntésekben is.
    
     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.