2016. december 2., péntek 15:28

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2016. december 2., péntek (OS) - Gyurcsány a magyarokkal fizettette a legmagasabb energiaárakat – Reagálás a DK nyilatkozatára

    Az a Gyurcsány beszél, aki háromszorosára emelte a gáz és duplájára a villany árát. Gyurcsány és a szocialisták  kiszolgáltatták a magyar embereket a külföldi közműszolgáltatóknak, melyek több mint ezer milliárd forint profitot vittek ki az országból, miközben a magyar emberek fizették a fizetésükhöz képest Európa legmagasabb energia árait. A baloldal a választási kampányban is nyilvánvalóvá tette, hogy ha tehetné, eltörölné a rezsicsökkentést.

A Fidesz ezzel szemben rezsicsökkentést hajt végre: 25% -kal csökkentettük a gáz, az áram és a távhő árát. A rezsicsökkentéssel a családok eddig  évente átlagosan 170 ezer forintot, 2013 óta összesen 740 milliárd forintot takarítottak meg. Mára elértük, hogy a magyarok fizetik a legkevesebbet Európában a földgázért. Arra kérjük a kormányt, hogy védje meg Brüsszeltől a rezsicsökkentés eredményeit.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.