2016. december 9., péntek 15:07

A Krisztus Keresztje Keresztény Vallási Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. december 9., péntek (OS) - Vallásháború - félti a bevételeit a Magyar Katolikus Egyház. Közlemény a valasz.hu "Katolikus álpapok garázdálkodására figyelmeztetett Erdő Péter bíboros" cikkére reagálva.

    A Magyarország hatályos törvényei  értelmében szabályosan működő "kisegyházunk", a Krisztus Keresztje Keresztény Egyház az, amelynek szolgálatait bárki igénybe veheti. Dulai Roland atya e kisegyház papja. Soha nem állítottuk, hogy a Magyar Katolikus Egyház tagjai lennénk. Azt azonban állítottuk és állítjuk, hogy bárki számára megadjuk a végtisztességet, a házassági áldást vagy a keresztséget.

Biztatjuk Erdő Péter bíboros urat, hogy a Magyar Katolikus Egyház pasztorális kérdéseiben tegyen nagy előrelépéseket. Imádkozunk érte, hogy képes legyen a Magyar Katolikus Egyházon belüli pedofíliával összefüggésbe hozható eseteket felszámolni, az egyháza híveinek rohamos lemorzsolódását és elöregedését megfordítani. És ahogy Ferenc pápa is intette őt korábban, a legrászorulóbb, menekülni kényszerülő testvéreinkkel kapcsolatban a jézusi utat követni.

Meggyőződésünk, hogy missziónk - amellyel a legszegényebb és legelesettebb testvéreinknek segítünk, úgy, hogy ingyenesen temetjük el szeretteiket, a történelmi egyházban gyakorlattá vált visszamenőlegesen fizetendő "egyházi adó" követelése nélkül - bizonyára "zavaró tényező" a híveiket folyamatosan vesztő, és így bevételeiket féltő egyházaknak.

Kívánunk az Adventben szeretettel teli napokat, és békés, áldott Karácsonyt mindenkinek.

www.krisztuskeresztje.hu
06304891212
     Kiadó: Krisztus Keresztje Keresztény Vallási Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.