2016. december 9., péntek 16:43

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye
    Budapest, 2016. december 9., péntek (OS) -

    Együtt: A fideszes ingatlanmutyi nem ismer határokat
Az Együtt hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz
Az Együtt szerint az I. kerületi önkormányzati ingatlanok kiadásának módja újabb bizonyítéka a mérhetetlen fideszes korrupciónak. Felháborító, hogy a kerület polgármestere átláthatatlan módon ad bérbe lakásokat a Fidesz számára fontos embereknek. Az Együtt hűtlen kezelés gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.
Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármesternek egyszemélyi joga, hogy a lakásbérleti pályázatokat intézze. Azt, hogy ki lakhat a piaci ár töredékéért a Várban akkora titokként kezelik, hogy még a kerületi képviselők is csak öt évvel később tudhatják meg, amikor meghosszabbítják a szerződéseket, írta meg az Index.
Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy a kerület polgármestere egyedül dönt arról, hogy kinek ad nagy értékű ingatlanokat az önkormányzat a piaci ár alatt. Ráadásul ezek a lakások olyan helyen vannak, ahol az ingatlanportálok szerint sem bérelni, sem vásárolni nem lehet lakást. Az öt éve odaítélt, és most meghosszabbítandó lakások adataiból pedig az is kiderül, hogy nagyrészt olyan személyeknek ítélte oda ezeket Nagy Gábor Tamás, akik valamilyen szempontból fontos emberek a Fidesznek. Az már a legkevésbé sem számít, hogy valakinek hány gyereke van, vagy kerületi lakos-e.
Az Együtt felháborítónak tartja ezt a gyakorlatot, ezért hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.