2017. január 10., kedd 14:36

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. január 10., kedd (OS) - A kormánynak nem az Európai Bizottsággal, hanem a magyar emberekkel kellene összejátszania -

    A sajtó által megszerzett dokumentumok alapján bizonyítást nyert a korábbi gyanú, miszerint az Európai Bizottság aktív támogatást nyújtott a magyar kormánynak a Paks II. körül felmerült uniós jogi kifogások kijátszása érdekében. Ezzel újfent világossá vált, hogy Orbán Viktor és kormánya nem a magyar embereket, hanem Jean-Claude Junckert és azokat tekinti szövetségesének, akik saját pénzügyi érdekeiket hozzá hasonló módon a közérdek elé helyezik.

A Lehet Más a Politika azért küzd hosszú ideje a kormánnyal a paksi bővítéssel kapcsolatos lobbiszerződések nyilvánosságra hozataláért, hogy a magyar választópolgárok számára is egyértelművé váljanak azok a gátlástalan összefonódások, amelyek nemzetközi léptékű üzleti érdekeket törekszenek érvényesíteni a magyar emberek kárára.

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.