2017. január 11., szerda 14:21

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. január 11., szerda (OS) - Az ellenzék már megint az adóemelésért kampányol – Reagálás Szél Bernadett (LMP) nyilatkozatára

    Az ellenzék már megint adóemelésért kampányol, amikor a többkulcsos adórendszer visszaállítását követeli.
Szél Bernadett miközben a vállalkozások támogatásáról szónokol, az egész LMP-vel együtt nemmel szavazta meg az adócsökkentéseket, amelyek a hazai vállalkozások számára lehetővé teszik a béremelést. Az ellenzékkel ellentétben a kormány csökkenti a munkavállalók és a munkaadók adóit és emeli a béreket. Európa legalacsonyabb társasági adóját  és egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját biztosítjuk. A rendszerváltás óta nem volt olyan jelentős minimálbér- és szakmunkás minimálbéremelés, mint ami idén elkezdődött.  A baloldallal ellentétben a közszférában dolgozókat is megbecsüljük, béremelést hajtunk végre az ápolók, szakorvosok, rendőrök, katonák, pedagógusok, szociális, kulturális, és felsőoktatási dolgozók esetében is.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.