2017. január 11., szerda 16:48

A Klebelsberg Központ közleménye
    Budapest, 2017. január 11., szerda (OS) - Kiemelt figyelem a nagy hideg miatt.

A tankerületi központok munkatársai folyamatosan ellenőrzik az intézmények fűtésrendszereit a nagy hidegre való tekintettel, minden probléma esetén azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket. A tankerületi központok felelnek 2017. január elsejétől kezdve a működtetési feladatokért is, ezért az átvett, és az ősz folyamán felmért intézményeikre vonatkozó felújítási - karbantartási tervek is elkészültek, amelyeket beterveztek a költségvetésükbe. Az oktató-nevelő munka zavartalansága érdekében ezek a munkálatok a nyári szünetben valósíthatóak meg. Természetesen az azonnali beavatkozást igénylő helyzeteket a tankerületi központok haladéktalanul kezelik, és mindent megtesznek azért, hogy a diákok és a pedagógusok megfelelő körülmények között tanulhassanak, illetve végezhessék a munkájukat.

Kiadó: Klebelsberg Központ Stratégiai és Kommunikációs Főosztály